Ομάδα Ιατρών

Το Αthens Βeverly Ηills Medical Group αναζητεί Νοσηλεύτριες για να καλύψει τις συνεχιζόμενες ανάγκες ανάπτυξής του.

Δρ. Θανάσης Αθανασίου MD, PhD

Πλαστικός Χειρουργός 

Ο Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου είναι πτυχιούχος Ιατρικής από το 1996. Μετά την ολοκλήρωση των βασικών του σπουδών υπηρέτησε ως ιατρός στο 406 Γενικό Νοσοκομείο Στρατού.

Δρ. Ντόλυ Φατσέα

Δερματολόγος, Αφροδισιολόγος 

Η Δρ. Φατσέα Θεοδώρα είναι πιστοποιημένη Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος και ένα από τα ιδρυτικά μέλη του AthensBeverly Hills Medical Group (ABH Medical Group), όπου ως Επιστημονική Διευθύντρια του τμήματος δερματολογίας, συνεργάζεται με πολλούς γιατρούς από διαφορετικές ειδικότητες μοιραζόμενη τη γνώση και την 15ετή εμπειρία της στον τομέα της αισθητικής δερματολογίας.

Μιχαήλ Παπαχαραλάμπους MD

Ειδικός Παθολόγος

Ο Δρ. Παπαχαραλάμπους ξεκίνησε τις Ιατρικές του Σπουδές στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και αποφοίτησε το έτος 1969. Στην συνέχεια έλαβε τίτλο ειδικότητας στην Ειδική Παθολογία το 1972. Το έτος 1974 ολοκλήρωσε της μεταπτυχιακές του σπουδές στον τομέα της Παθολογίας στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Hammersmith του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

Δρ. Νικόλαος Μαλτζάρης MD

Πλαστικός Χειρουργός

Ο Δρ Νικόλαος Μαλτζάρης φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Νεάπολης Ιταλίας, όπου κατά την αποφοίτησή του και μετά την παρουσίαση της διπλωματικής του διατριβής

Δρ. Ελισάβετ Τσιαμπαλή

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Η Δρ. Ελισάβετ Τσιαμπαλή αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Αφού εργάστηκε για ένα χρόνο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης, καθώς και στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, στη συνέχεια εργάστηκε στη Νέα Υόρκη, στα πλαίσια πρακτικής άσκησης στο Νευρολογικό Ιατρείο Neil S. Rosenthal.

Συλβάνα Καραμπάρπα, MD, Msc

Ιατρός

Η Συλβανα Καραμπαρπα ειναι ειδικευόμενη ιατρός Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας. Τέλειωσε τις σπουδές στην Ιατρική Σχολή Αθηνών το 2013. Το 2015 ολοκλήρωσε το γενικό μέρος της ειδικότητας της, ενώ το 2019 ολοκλήρωσε και τις μεταπτυχιακές της σπουδές με άριστα στο πρόγραμμα της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ με τίτλο “Σύγχρονη Διαγνωστική στη Δερματολογία και Αλλεργιολογία”.

Μιχαήλ Σ Κούρκουλος MD, MSc, FRCS

Λαπαροσκόπος Χειρουργός Γαστρεντερικού και Παχυσαρκίας
Master of Science Ελάχιστα Επεμβατικής και Ρομποτικής Χειρουργικής Διευθυντής Χειρουργικής Mediterraneo Hospital, Αθήνα Επίτιμος Διευθυντής Χειρουργικής Γαστρεντερικού και Παχυσαρκίας St George’s Hospital London Επιστημονικός Συνεργάτης του ABH Medical Group

Δρ. Γεώργιος Κ. Μαλγαρινός MD, PhD

Χειρουργός Ουρολόγος Ανδρολόγος
Διδάκτωρ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης​

Ο Γεώργιος Κ. Μαλγαρινός είναι επεμβατικός γαστρεντερολόγος διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, διευθυντής της Μονάδος Προηγμένων Ενδοσκοπικών Τεχνικών στο Mediterraneo Hospital, επιστημονικός συνεργάτης στο Ιασώ General.

Δημήτριος Μπορούσας MD, FEBU

Χειρουργός Ουρολόγος Ανδρολόγος

Ο Δημήτριος Μπορούσας είναι χειρουργός ουρολόγος – ανδρολόγος, εξειδικευμένος στην επανορθωτική ουρολογία και ανδρολογία.

Δρ. Στέφανος Λαζαρίδης MD FRCS

Γενικός Χειρουργός

Ο Δρ. Στέφανος Λαζαρίδης εξειδικεύθηκε στη Χειρουργική ανωτέρου πεπτικού επί 3ετία σε εξέχοντα νοσοκομεία στο Λονδίνο της Μ. Βρετανίας. Στη χειρουργική Ήπατος και παγκρέατος στο Kingʼs College Hospital, στην προηγμένη λαπαροσκοπική Χειρουργική Ανωτέρου Πεπτικού στο Whittington Hospital, και στη Χειρουργική Μεταβολισμού και Παχυσαρκίας στο St. Georgeʼs University Hospital.

Γνωρίστε τους ανθρώπους πίσω απο το ΑΒΗ
ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.